<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124479" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чакаме Шон Пе...

Уил Смит напусна Академията за Оскарите след злополучната церемония

02 Април 2022
0 4821

Уил Смит подаде оставка от органа, който връчва „Оскарите” пет дни, след като зашлеви комика Крис Рок по време на церемонията за връчване на наградите.

Носителят на призата “Най-добър актьор” каза, че действията му са „шокиращи, болезнени и непростими“.

Филмовата академия осъди поведението на Уил Смит на “Оскарите”

Полицията щяла да арестува Уил Смит на "Оскарите", но Крис Рок я спрял

„Списъкът с тези, които съм наранил, е дълъг и включва Крис, неговото семейство, много от моите скъпи приятели и близки, всички присъстващи в залата, както и световната публика, която е гледала церемонията у дома. Предадох доверието на Академията. Лиших други номинирани и победители от възможността да празнуват и да бъдат прославени заради изключителната си работа. Сърцето ми е съкрушено“, каза Смит.

Джейда Пинкет Смит разкрива подробности за заболяването си

Припомняме, че по време на церемонията актьорът се качи на сцената и удари Рок по лицето, провокиран от шега с болната му съпруга. Джада Пинкет Смит има алопеция – състояние, което води до косопад.

Половин час след шамара Смит бе удостоен с Оскар за най-добър актьор за ролята си в спортния биографичен филм “Крал Ричард”.

„Напускам членството си в Академията за филмови изкуства и науки и ще приема всички по-нататъшни последици, които Бордът сметне за подходящи.

Продуцентът на Оскарите Уил Пакър каза пред ABC, че именно професионализмът на комика е позволил на шоуто да продължи.

Уил Смит напусна Академията за Оскарите след злополучната церемония

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции