<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124014" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Филмовата ак...

Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара на “Оскарите”

29 Март 2022
0 1044

Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара на “Оскарите”.

Ще отнемат ли “Оскара” на Уил Смит ?

“Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително”, написа Смит в Instagram и добави, че поведението му миналата нощ е било недопустимо.

“Когато се шегуват с мен, това е част от работата ми, но шегата със здравословното състояние на Джейда ми дойде в повече, не можех да го понеса и реагирах емоционално”, каза той и обръщайки се към колегата си, когото удари. И заяви, че иска публично да му се извини.

“В света на доброто и любовта няма място за насилие”, обобщи той.

Това стана само ден, след като звездата, получила “Оскар” за главна роля, удари в лицето комика заради неуместната му шега по адрес на съпругата на Смит.

Междувременно стана ясно, че Американскат филмова академия е осъдила постъпката на актьора и е започнала официално разглеждане на инцидента.

Филмовата академия осъди поведението на Уил Смит на “Оскарите”

Самата Джейда Пинкет Смит вече поднесе извиненията си към Академията за поведението на съпруга ѝ. Медиите пък припомниха нейно интервю отпреди четири години, в което актрисата разказва за първите си преживявания със заболяването, наречено алопеция.

Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара на “Оскарите”

Източник: в. “Сега”

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции