<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=122677" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Васил Божков: Има неоспорими доказателства и свидетели

18 Март 2022
0 1930

“Има неоспорими доказателства, свидетели. Има и закони, които бяха погазвани от Борисов, Гешев и компания повече от десетилетие. Време е за справедливост.” Това заяви от Дубай бизнесменът Васил Божков в нов пост в профила си във Facebook.

Арестуваха Бойко Борисов

Публикацията идва след снощната операция на Европейската прокуратура, при която бяха задържани Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и бившият министър на финансите Владислав Горанов.

Вчера Божков, който има 19 повдигнати обвинения от българската прокуратура, разкри, че е дал показания пред Европрокуратурата срещу Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова.  Бизнесменът твърди, че акцията е предизвикана от негови доказателства за “най-големия рекет в България”.

Кирил Петков: Никой не е над закона

“До момента никоя национална телевизия не ме е потърсила. Спасяват Бойко”, пише Божков.

Публикацията му, която завършва с: “PS: Сигурен съм, че в българската прокуратура има достойни хора, които знаят, че служат на закона” е придружена от снимка на Борисов в автомобил, докато е извеждан от дома си в Банкя.

Вижте извеждането на Борисов от дома му (видео)

Васил Божков: Има неоспорими доказателства и свидетели

Васил Божков: Има неоспорими доказателства и свидетели

Източник: Facebook/VassilKrumovBojkov, DIR.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции