<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108968" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Популярен ин...

Видео от 2007 година разкрива особените танцувални умения на 16-годишния Ед Шийрън (видео)

21 Ноември 2021
0 2488

Видео от 2007 година разкрива особените танцувални умения на 16-годишния Ед Шийрън.

Тогавашният ученик Едуард взел участие в открития кастинг за формат на име Britannia High, където трябвало да изпее песента на Джъстин Тимбърлейк Like I Love You. Вдървените му танцови движения обаче не само не впечатлили професионалното жури, а съдейки по коментарите им той не бил дори “опция да продължи” напред. 

Ед Шийрън мислел, че е гей, докато растял

Моменти от злополучното участие на многомилионния певец и автор с награди “Грами” се появиха наскоро, за да видим звездата преди някой още да е чувал за него. Въпреки слабите му танцови възможности обаче, 16-годишният Еди още тогава впечатлява с вокалните си данни и умението да свири на китара. Така той достигнал до втория кръг в кастинга.

Видео от 2007 година разкрива особените танцувални умения на 16-годишния Ед Шийрън

В интервю за Джонатан Рос сега 30-годишният Шийрън си спомня: 

“Това бе телевизионно шоу за ITV, в което участвах, когато бях на 16 години. В него участниците трябва да блеснат с три умения – актьорство, пеене и танц. В две от тях мен ме няма.”

Ед Шийрън разкри подъл номер, който погажда на Кортни Кокс от “Приятели” от години

Оттогава до днес Шийрън е продал над 150 милиона копия от албумите си по целия свят. Миналата седмица той се появи с епизодична роля във филма Red Notice. Той стана най-гледаният филм на Netflix в първия уикенд от пускането си.

Видео от 2007 година разкрива особените танцувални умения на 16-годишния Ед Шийрън

Източник: DailyMail

Видео: The Ugly Bug Ball

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции