<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152319" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Коста Рика по...

Влиятелен британец купува “Манчестър Юнайтед” (видео)

24 Ноември 2022
2 274

Появи се първият сериозен кандидат за закупуването на “Манчестър Юнайтед”. Медиите на Острова съобщават, че най-богатият британец Сър Джим Ратклиф иска да купи клуба от фамилия Глейзър.

Собственикът на химическия гигант „Инеос“ имаше желание да придобие тима от „Олд Трафорд“ още през лятото, но тогава от семейство Глейзър отказаха. Сега обаче ситуацията е различна и американците вече обявиха, че пускат клуба за продажба и Ратклиф е готов с нова оферта, твърди информацията на „The Telegraph“.

Роналдо остана без отбор

Кандидат купувачът обаче е притеснен, че семейство Глейзър иска нереално висока цена за “Манчестър Юнайтед”. Твърди се, че те желаят да получат между 6 и 8 милиарда паунда, което според Ратклиф сериозно надхвърля реалната стойност на клуба в момента.

Влиятелен британец купува &#8220;Манчестър Юнайтед&#8221; (видео)

За пример “Челси” бе закупен от Тод Боули срещу 2,5 милиарда паунда. Според друга новина собствеността на “Юнайтед” ще бъде прехвърлена на консорциум от компании, а не еднолично на един човек и дори Дейвид Бекъм може да бъде едно от новите лица в клуба. Бившият английски национал е една от най-обичаните фигури в историята на английския гранд. Близки до бившия футболист твърдят, че той не би имал нищо против да стане част от ръководството на “Юнайтед”.

Източник: The Telegraph

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции