<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105667" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Комикът Муня ...

Уил Смит разкри, че е обмислял самоубийство (видео)

31 Октомври 2021
0 724

Уил Смит разкри, че е обмислял самоубийство, пише The Indepenent.

Звездата от “Лоши момчета” обсъжда темата със своето семейство в трейлъра на “Уил Смит: Формата на моя живот” – негов нов документален сериал в YouTube.

Сериалът продължава, като показва как Смит се опитва да отслабне с 9 килограма за 20 седмици. Но той бързо разбира, че е по-важно да работи над вътрешното си аз, отколкото само над външното.

“Когато започнах шоуто, мислих, че ще вляза в най-добрата си физическа форма”, казва той в трейлъра. “Но ментално, всъщност бях някъде другаде. Разбрах, че крия много неща за себе си”.

Случаят със смъртта на Денис Теофиков: смайващ непрофесионализъм, липса на човещина и емпатия

В един от кадрите в трейлъра той плаче, докато стои със семейството си. Тогава казва ужасната истина за себе си – че е имал моменти, в които е обмислял самоубийство.

През последните месеци Смит направи много изненадващи разкрития за сватбата си с жена си Яда и за менталното си здрава. През септември той обяви, че с нея са решили да отворят връзката си за други сексуални партньори. После обаче разбрали, че това не е приемливо.

Уил Смит разкри, че е обмислял самоубийство

Смит разкрива, че е бил в криза. Наел е къща в Юта за 14 дни, за да се изолира. После отишъл в Перу и се включил в някои местни ритуали. Опит за бягство от самия себе си, или за спряване със стреса? Отговорите ще разберем от новия му сериал.

Уил Смит разкри, че е обмислял самоубийство

Източник: The Indepenent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции