<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117597" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заплашват съ...

Южнокорейски сериал пак оглави класацията на Netflix

03 Февруари 2022
0 4106

Нов южнокорейски сериал “Всички ние сме мъртви” (All of Us Are Dead) оглави класацията за “Най-гледани” в Netflix. 

Страховитата драма е безспорен лидер в 25 страни, сред които Австралия, Франция, Япония и България. “Някои би помислил, че вече имаме предостатъчно зомби сериали”, пише британският Guardian, цитиран от “Сега“. “Но се намираме в третата година на пандемия, убила милиони, което се случва веднъж на сто години”.

Южнокорейски сериал пак  оглави класацията на Netflix

Сюжетът на пръв поглед не е нищо нечувано, момиче бива ухапано от лабораторен плъх, а след това тя от своя страна ухапва свой съученик и преди да се усетят, целият град е превзет от обезобразени, изгладнели за човешка плът зомбита. Това, което прави сериала свеж, са персонажите.

Южнокорейски сериал пак  оглави класацията на Netflix

“Всички ние сме мъртви” е третият южнокорейски корейски сериал, който превзема класацията на Netflix в рамките на 4 месеца. Първи беше Squid Game —  най-гледаният сериал в историята на стрийминг гиганта.

Южнокорейски сериал пак  оглави класацията на Netflix

Нов южнокорейски сериал измести хитовия Squid Game в класацията на Netflix (трейлър)

По-късно се появи и хорър сериалът Hellbound, като 24 часа след премиерата си вече беше оглавил класациите в над 80 страни.

Нов южнокорейски сериал оглави Netflix

Източник: “Сега”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции