<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198847" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дани Йордано...

За историята: за първи път българска бригада в Шампионската лига

18 Септември 2023
0 134

За историята: за първи път българска бригада в Шампионската лига. Абсолютен исторически прецедент ще видим в първия кръг на груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир. Цяла съдийска бригада ще бъде съставена единствено от българи. Това е нещо, което не се е случвало до момента.

За историята: за първи път българска бригада в Шампионската лига
Снимка: Асен Тонев/БТА (БТ)

Става въпрос за двубоя между “Галатасарай” и “Копенхаген”. Главен съдия на срещата ще бъде най-добрият ни рефер Георги Кабаков. За негови асистенти са назначени Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти съдия ще е Георги Гинчев. Дори системата за видео асистенция на съдиите ще бъде контролирана от нашенци. Съдии там ще са Ивайло Стоянов и Драгомир Драганов. Валентин Ваклинов и Светлин Велков пък ще са оператори по видео повторенията.

Ето какво причини Роналдо на оператор след удар от фал (видео)

Съдийски наблюдател на двубоя ще е Лесли Ървайн от Северна Ирландия, а делегат на УЕФА е чехът Елим Убиас. Дългоочакваната среща между “Галатасарай” и “Копенхаген” е в сряда, 20 септември от 19:45ч. българско време.

За историята: за първи път българска бригада в Шампионската лига

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции