<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182300" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандал в пар...

Задържаха замесен в скандала “Осемте джуджета” малко преди да даде пресконференция

31 Май 2023
0 983

Задържаха замесен в скандала “Осемте джуджета” малко преди да даде пресконференция. Това се случи днес пред входа на БТА.

Ново интервю на Антикорупционния фонд: Проговори бившата жена на Пепи Еврото (видео)

Служители на ГДБОП задържаха пред входа на БТА Кристиян Христов. Той трябваше да даде пресконференция на тема: „Осемте джуджета“ отвътре и порочните методи за овладяване на съдебната система”. Това стана ясно от NOVA.

Задържаха замесен в скандала &#8220;Осемте джуджета&#8221; малко преди да даде пресконференция
снимка: БТА

Малко преди 14:00 часа служители на ГДБОП наредиха на Христов да се качи в кола на Дирекцията. Той не e оказал съпротива, макар и няколко минути да е настоявал първо да даде пресконференцията и след това да бъде отведен от полицаите. Служителите на МВР обаче не се съгласяват и заявяват, че трябва да тръгне с тях веднага „за разговор”. Едва след това ще може да даде пресконференция.

Как един пикап разкри връзка между “Осемте джуджета” и Младен Маринов

Припомняме, че формалният собственик на дружествата „Изамет“ Кристиян Христов е замесен в скандала, станал известен като „Осемте джуджета”. Работил е за Любена и Петьо Петрови и е запознат с порочните практики за овладяване на прокуратурата и други държавни структури.

Задържаха замесен в скандала “Осемте джуджета” малко преди да даде пресконференция

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции