<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141978" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето коя държа...

Жена хвана приятеля си в изневяра в ефира на новозеландско радио

23 Август 2022
0 1653

Жена хвана приятеля си в изневяра в ефир по радиото. Името ѝ не се споменава, но става ясно, че двамата са живеели заедно в продължение на пет години.

Но как започнало всичко?

Тя се обадила в новозеландската радиостанция The Edge, като водещите Шарин и Джейдън решили да ѝ помогнат и да проведат свое разследване, за да установят дали гаджето на въпросната жена действително ѝ изневерява.

Жена запази цяла страница във вестник, за да разобличи приятеля си в изневяра (снимка)

За целта водещата Шарин му се обадила, представяйки се с фалшиво име, и го попитала дали би се радвал да помогне за организирането на изненадата за рождения ден на предполагаемата му любовница, която се оказала негова колежка.

Жена хвана приятеля си в изневяра в ефира на новозеландско радио

Шарин се представила за приятелка на другата жена, която организирала партито.

Мъжът се съгласил преди сбирката дори да изведе на вечеря своята любовница. Шарин го попитала дали двамата се срещат, а той отговорил утвърдително. Тогава водещата избухнала срещу него, а мъжът панически започнал да отрича с думите: “Говорите с грешния човек”.

Това оправдание обаче далеч не убедило приятелката му, която слушала целия разговор.

Тя благодарила на водещите за помощта: “Може би, когато преодолея това, след една година или нещо подобно, вие ще ми помогнете да си намеря някой друг”.

Жена хвана приятеля си в изневяра в ефир по р;адиото

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции