<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160422" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как лекарств...

Жена почина, докато чака линейка във Видин (видео)

23 Януари 2023
0 276

Жена почина, докато чака линейка във Видин, съобщава NOVA. Според близките ѝ спешният екип е пристигнал след  35 минути, но вече е било късно. Жената излизала от работа, станало ѝ лошо и паднала на земята. Колегите ѝ веднага се обадили на телефон 112. Tя обаче не дочакала помощта и починала пред очите им.

Диана Маринова е внучка на починалата жена. Казва, че веднага, след като на баба ѝ ѝ прилошало, нейни колежки се обадили, за да дойде на място. Пристигнала за 5 минути, а Димитринка все още била жива. „Когато пристигнах, отново се обадихме на 112. На 16-атата минута аз звънях трети път на 112. Казаха ми, че преди 10 минути е трябвало да има линейка при нас, а аз им обясних, че линейка няма. Линейката дойде в 17:35”, твърди Диана Маринова. Когато лекарите дошли, констатирали смъртта на баба ѝ.

Жена почина, докато чака линейка във Видин (видео)

60-годишна жена почина след три отказа за прием в болница (видео)

Колежки на 69-годишната Димитринка, която работела като шивачка, казват, че четири пъти общо са звънели на спешния телефон. Внучката на починалата жена е категорична, че ще търси правата си по съдебен път. Твърди, че пристигналите на място полицаи също установили, че линейката се е забавила с 35 минути.

От Спешния център във Видин заявиха, че в същата нощ са имали технически проблем – наложи се да рестартират компютъра, на който получават сигнали. Признават, че е имало закъснение, но отричат то да е било 35 минути.

Жена почина, докато чака линейка във Видин

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции