<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=155072" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оправдаха Не...

Жена, родила на борда на самолет, не знаела, че е бременна (видео)

14 Декември 2022
0 914

Жена, родила на борда на самолет, не знаела, че е бременна.

Пътничката на име Тамара роди по време на полет на KLM от Гуякил, Еквадор до Амстердам, Нидерландия. Всички в полета, включително и самата майка, са били изненадани от събитието.

Жена роди на предната седалка на Tesla, докато се движеше на автопилот

Жена, родила на борда на самолет, не знаела, че е бременна (видео)
iStock

Говорител на авиокомпанията заяви, че двама лекари и медицинска сестра от Австрия в самолета са помогнали при раждането, „за което сме им много благодарни“.  За това предава холандската медия NOS. Майката и детето се чувстват добре и са живи и здрави.

Тамара и нейното новородено, което тя нарече Максимилиано – на името на един от лекарите, асистирали при раждането – са приети в болница след кацането на летище Шипхол.

Жена, родила на борда на самолет, не знаела, че е бременна (видео)
iStock

Болницата коментира ситуацията за NL Times:

“Няколко часа преди да кацне в Холандия, започват болки в корема и жената отива до тоалетната. За нейна огромна изненада, след две контракции изведнъж в ръцете й се появява бебе. Тамара не е подозирала, че е бременна и е доста изненадана от събитието.”

Жена роди неочаквано на бензиностанция, след като ѝ се доходило до тоалетната (видео)

На своя уебсайт болницата пише:

“Екипът в родилното отделение направи всичко възможно, за да гарантира, че и майката, и детето са получили необходимите грижи. Нужните документи за Максимилиано са на път. При първа възможност Тамара и Максимилиано ще отпътуват за Мадрид. Spaarne Gasthuis им пожелава успех!”

Жена, родила на борда на самолет, не знаела, че е бременна

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции