<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=129442" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тиктокърка с...

Жена смая интернет с обяснение защо древногръцките статуи имат малки “атрибути” (видео)

16 Май 2022
0 2930

Жена смая интернет с обяснение защо древногръцките статуи имат малки “атрибути”.

“Чудили ли сте се някога защо толкова много древногръцки статуи имат исполинска снага, а пък същевременно съвсем малък “пакет”?”, пита Руби Рейн във видеото си.

“Е, аз също. И затова реших да направя свое проучване по въпроса.”

Жена смая интернет с обяснение защо древногръцките статуи имат малки &#8220;атрибути&#8221; (видео)

Като имаме предвид какво обществено внимание предизвиква темата с големината на мъжките гениталии и наложилата се във времето теза, че “колкото повече, толкова по-добре”, бихме се съгласили, че въпросът е важен. Но отговорът изненадващо разкрива, че нагласите в миналото не са били като днешните.

Строител решил да стане порно звезда, след като приятели се изумили от размера на пениса му

“Това, на което се натъкнах”, продължава беседата си Руби, “е, че древните гърци са изобразявали враговете си – египтяни, сатири или дори обикновени глупаци – като силно надарени в сексуално отношение фигури. От това излиза, че големината, според тях, не само не е дарба, а направо носи отрицателен знак, един вид – недъг. Доста различно от сега, не мислите ли?”

От тази гледна точка, може би отчаяно ще искатае да узнаете защо древногръцките богове и герои са изобразени с малки “атрибути”.

“В древна Гърция”, казва Руби, “по-малките размери на гениталиите са се считали за символ на добродетелност, цивилизованост, самоконтрол и дисциплина. В същото време, образната потентност се е считала белег за похотливост, лакомия, варварство.”

Е, какво мислите сега за днешните порядки? Добре ли е или не показната мъжка надареност?

Жена смая интернет с обяснение защо древногръцките статуи имат малки “атрибути”

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции