<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=131872" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кевин Спейси ...

Жени се облякоха като мъже, за да хванат в изневяра гаджето на приятелка (видео)

01 Юни 2022
0 615

Жени се облякоха като мъже, за да хванат в изневяра гаджето на приятелка, четем в New York Post.

Двете британки се представиха за момчета във видео, станало вайръл в TikTok с над 3 милиона гледания. Те твърдят, че са влезли в “кожата” на мъже, за да шпионират заподозрения в изневяра любим на тяхна приятелка.

“Облякохме се като момчета, за да шпионираме гаджето на приятелка в клуб”, пише в поста към видеото си Меган Поликот.

Жени се облякоха като мъже, за да хванат в изневяра гаджето на приятелка (видео)

Клипът на детектива-дилетант започва с нейно напоително селфи, за да могат зрителите да се убедят колко женствена е в действителност. В следващия миг я виждаме с приятелката ѝ Мади да позират в мъжки дрехи, с шапки и качулки. За да скрият женските си пропорции, двете момичета са се навлекли даже със зимни якета.

Жени се облякоха като мъже, за да хванат в изневяра гаджето на приятелка (видео)

От снимките изглежда, че мисията им е минала успешно с оглед на това, че кадрите ги показват в различни части на заведението. За да подчертае “мъжествеността си”, Мади дори разкрива горната част на мъжки боксерки под дънките, досущ както правят някои момчета.

Арестуваха майка, престорила се на 13-годишната си дъщеря в училище (видео)

От поста обаче не разбираме дали нарочения измамник е хванат в неподходяща компания или не. Но от последвало видео става ясно, че двете момичета далеч не са успели да заблудят всички наоколо.

По собствените думи на Меган, охраната им поискала лични карти още на входа, с което ги разкрила в готвения маскарад. Тъй като те били добре познати като редовни посетителки обаче, гардовете ги пуснали да влязат в този им вид.

Жени се облякоха като мъже, за да хванат в изневяра гаджето на приятелка

Източник: New York Post

Видео: TikTok/meganpollicottx

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции