<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108587" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Продължавам...

Връчихме Златен скункс на Христо Иванов (РЕПОРТАЖ)

18 Ноември 2021
0 28219

Връчихме Златен скункс на Христо Иванов за слабия резултат, който “Демократична България” постигна на последните избори. Те останаха на шеста позиция, като за тях гласуваха едва 6,37% от хората.

Връчихме Златен скункс на Христо Иванов (РЕПОРТАЖ)

Христо Иванов подава оставка (видео)

Христо Иванов прие скункса спокойно

Лидерът на “Демократична България” не е изненадан от резултата, въпреки че е имал надежди той да е по-добър. Причината – след два неуспешни опита за формиране на правителство с тяхно участие, гласоподавателите е логично да решат да подкрепят някой, който не е имал такъв шанс. В този случай – “Продължаваме промяната”.

По-рано тази седмица стана ясно, че “Демократична България” и спечелилите вота “Продължаваме промяната” са постигнали съгласие по основните си политики. Това означава, че те ще бъдат част от бъдещото управление, ако този път се сформира кабинет с мандата на “Продължаваме промяната”. Христо Иванов вярва, че това би имало успех.

Неясни послания в кампанията

Христо Иванов се съгласи с Боби Ваклинов, че голяма част от посланията в предизборната кампания на “Демократична България” не са станали ясни на хората. А това ги е отблъснало. За разлика от тях, Кирил Петков и Асен Василев успяха да обяснят на разбираем език какво е правосъдна реформа и защо тя е толкова важна за всички ни.

Христо Иванов обеща ДБ да работи за краен резултат. Той благодари на избирателите, които му се довериха. Вярва, че предстоят по-добри времена за България и ще се радва да бъде част от необходимата промяна.

За Лозан Панов като кандидат-президент

На въпрос дали издигането на Лозан Панов за президент е грешка, Иванов не се съгласи с нас. Той обясни, че кандидат-президентът заслужава уважение. Отказа обаче да коментира нападките, които получи “Демократична България” от него дни преди изборите.

“Някой ще трябва да помни, че законът трябва винаги да се прилага”, добави той.

Кои политици също заслужиха Златен скункс и кога ще го получат, гледайте само на gospodari.com.

Връчихме Златен скункс на Христо Иванов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции