<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=133341" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Друга катаст...

12 000 евро струва прибирането на оперирания футболист от Грузия

12 Юни 2022
0 2306

12 000 евро струва прибирането на оперирания футболист от Грузия, предаде bTV.

Тодор Неделев остава в реанимация, но вече е контактен, възвръща си паметта и се очаква да бъде изведен от интензивното отделение още в неделя. На този етап обаче никой не се наема да каже кога той би бил в състояние да пътува, дори и с медицински ескорт.

Толкова струва транспортирането на Тодор Неделев, един от най-добрите футболисти на България, с медицински хеликоптер от Тбилиси обратно до родината.

Оперираха Неделев заради стъкло в главата му след инцидента в Тбилиси (видео)

12 000 евро струва прибирането на оперирания футболист от Грузия

Ръководството на Българския футболен съюз очаква държавна помощ. Първо трябва да бъде осигурен хеликоптер, а след това да бъдат покрити разходите. Ако правителството обаче не се ангажира с това, сумата ще бъде платена от БФС.

Неделев пострада при тежка катастрофа в петък в Тбилиси. Тогава в тунел се сблъскаха два автобуса, които превозваха футболните ни национали от летището до хотела им. Тази вечер те гостуват на Грузия в мач от Лигата на нациите, а в петък кацнаха в Тбилиси след своя злополучен двубой и равенството 1:1 срещу непретенциозния тим на Гибралтар.

Източник и видео: bTV

12 000 евро струва прибирането на оперирания футболист от Грузия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции