<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152615" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Несломими пр...

Как да станем милионери с Ролс Ройс за 90 минути?

26 Ноември 2022
0 231

Как да станем милионери с Ролс Ройс за 90 минути? Това е може би мечтата на мнозина. За футболистите на Саудитска Арабия тя се превърна в реалност. Саудитите победиха Аржентина с 2-1 в първия си мач на Мондиала и така спечелиха любовта на народа.

Освен нея, по-важното обаче и материалното облагодетелстване на футболистите. Както вече стана ясно, отборът взе Рекордна премия за героите, шокирали Аржентина. След кралската премия от 2,5 милиона долара, сега и принцът се намеси с алтруизма си.

Как да станем милионери с Ролс Ройс за 90 минути?
Снимки: The New York Times

Мохамед Бин Салман Ал Сауд обяви нов страхотен подарък за героите. Всеки един от тях ще получи луксозен автомобил Ролс Ройс Фантом. Подаръкът впечатлява с цената си. Въпреки че не е ясно каква конфигурация ще получат футболистите, базовият модел струва над 360 000 паунда. Така премиите на щаба и играчите ще доближат 3 милиона долара. И това само за 90 минути работа.

Как да станем милионери с Ролс Ройс за 90 минути?
Снимки: Supercar Blondie

Всички тези награди може да се окажат напразни. Саудитска Арабия все още е далеч от това да се класира за следващата фаза. Днес те играят срещу Полша във втория си мач от група С. Победа на практика ще подпечата билетите на саудитите напред. Водените от Роберт Левандовски поляци вече стъпиха накриво срещу Мексико и също се нуждаят от трите точки.

Още по-голям интерес буди късния мач в групата между Аржентина и Мексико. Нова грешка на “гаучосите” ще означава и край на мечтата на Лео Меси за световната титла.

Източник: Skynews.com

Как да станем милионери с Ролс Ройс за 90 минути?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции