<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182735" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Националната...

Забраниха ни да влизаме в Народното събрание (Коментарът на “Господарите”)

02 Юни 2023
0 1984

Забраниха ни да влизаме в Народното събрание. Чиновниците пиари не позволяват на репортера Дани Йорданов да присъства на заседанията на парламента. Което го лишава от възможността да задава актуални въпроси с поне малко повече спокойствие.

“Господарите” питат депутатите за имунитета на Борисов и записите на ПП (РЕПОРТАЖ)

С колегите отдавна обикаляме около сградата на депутатите, но до момента мислехме, че отказите са плод на грешка. Е, става ясно, че не е грешка, а е системно.

Оплакване

В основата на отказите на администрацията на парламента да ни даде акредитация е “Възраждане”. Многократно сме ги притискали с въпроси и явно им идва в повече. Очакваме скоро големите мъже от партията на Костадин Костадинов да изгонят всички медии от заседанията. Следващата стъпка трябва да е закриване на частните медии. Накрая да вкарат и радиоточката във всеки дом. Така филтрирането на информация ще е абсолютно.

Копейкин вече иначе е толкова уплашен от нашите въпроси, че спира с шофьора си на входа на парламента. Ако може, нека влезе и при охраната. Припомняме някои от тежките въпроси към лидера на “Възраждане”. Питали сме го за еврото, ваксините, Митрофанова. Питали сме го защо не атакува Пеевски, Доган и Борисов. Дали това не издава зависимости от тях, както твърдят някои анализатори.

Разговор с пресцентъра

Г-жа Теодора Димитрова от пресцентъра на Народното събрание по телефона се държи като Матросов на амбразурата. Тя твърди, че сме влизали в стаите на парламентарните групи. Което е долна лъжа, разбира се. Надяваме се, че госпожата взима достатъчно пари, за да ни цензурира по този долнопробен начин. Или поне да ѝ продават по-евтино от вкусните баклавички в столовата.

Ние продължаваме да задаваме въпроси, макар и отвън. Макар и изгонени. Заради острия ни език предаването ни падна от ефира на телевизиите. Сега могат да ни бутнат само ако спрат интернета.

Дано не стане! Няма да дърпаме дявола за опашката…

Забраниха ни да влизаме в Народното събрание

“Господарите” със забрана за влизане в Народното събрание (КОМЕНТАР)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции