<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218742" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Както няма д...

Чатове разкриват как работят тролските фабрики на “Възраждане” и как се организират протестите им (РЕПОРТАЖ)

29 Февруари 2024
1 16980

Чатове разкриват как работят тролските фабрики на “Възраждане” и как се организират протестите им. Повече за схемата, по която работи псевдонационалистическата организация разказват Димитър Василев и Йонка Маринова – бивши нейни членове. Йонка Маринова дори е била сред троловете, работили по изграждането на публичния имидж на партията, споделя тя самата пред репортера ни Виктория Симеонова.

Димитър Василев, който е бил начело на организацията в Добрич, а неколкократно и кандидат-депутат в Търговище, разкрива още злоупотреби, на които е ставал свидетел лично.

“Както няма да спазваме и Конституцията на България, като вземем властта”: Още разкрития за “Възраждане” от първо лице (РЕПОРТАЖ)

Това и още много от Уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”, който е вече тук!

Чатове разкриват как работят тролските фабрики на “Възраждане” и как се организират протестите им

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Асанж

    01 Март 2024

    И защо реши, че съм фен на псевдо-фюрерчето? Със същия успех може да съм фен и на ПП-ДБ, защото ПП-ДБ-ГЕРБ и Възраждане са двете страни на една и съща монета, разликата само е в посолството.

Покажи всички Скрий

Реакции