<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153712" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гешев призов...

Актрисата Диана Димитрова още получава заплахи от извършилия побой над нея (видео)

04 Декември 2022
0 15041

Актрисата Диана Димитрова още получава заплахи от извършилия побой над нея. Това обяви самата тя в ефира на “120 минути” по bTV. Преди дни тя съобщи, че е била пребита на снимачната площадка от нейн колега преди 5 години, а прокуратурата се самосезира по случая. След разгласяването на случилото се, тя е получила нови заплахи от същото лице във Viber, но съобщението било изтрито.

Българска актриса разказа, че е била жертва на насилие по време на снимки

Тя разказа как се е случило всичко:

„Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа – “Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи“. Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза: “Ти само се появи на терен и аз ще те пребия”. Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната“.

По думите ѝ не са имали напрежение в отношенията преди това.

„В рамките на около 2 минути, последявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да разбера защо, той мина покрай мен – удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който уважавам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние и беше обявена обедна почивка”, допълни Диана Димитрова. 

Актрисата Диана Димитрова още получава заплахи от извършилия побой над нея (видео)

Тя съобщи, че дни след насилието и имало и друга заплаха:

„Другата заплахата дойде няколко дни по-късно пред колеги, с другия екип, с който снимахме, трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите, лицето каза: „Продължи да говориш и аз ще го направя пак“.

Имам свидетели, моите прекрасни колеги, допълни актрисата.

В края на разговора, тя каза, че през целия месец юли е рисувала и покани зрителите на изложба. Защо точно юли, може би ще си отговорите сами 🙂

Актрисата Диана Димитрова още получава заплахи от извършилия побой над нея

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Princess

    07 Декември 2022

    Юлиян Вергов

Покажи всички Скрий

Реакции