<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103362" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скалата бил "...

Актьорът Дийн Кейн от класическия “Супермен” се възмути от “бисексуалната версия” на героя

13 Октомври 2021
0 1324

Актьорът Дийн Кейн от класическия “Супермен” се възмути от “бисексуалната версия” на героя.

Дийн Кейн изигра популярния герой в телевизионния сериал Louis and Clarke: The New Adventures of Superman, излъчван в средата на 90-те години. 55-годишният Кейн порица DC Comics за “присламчването” към “смелите посоки на новото време”.

Актьорът Дийн Кейн от класическия "Супермен" се възмути от "бисексуалната версия" на героя

“Робин от Batman and Robin съвсем наскоро премина в би и гей и какво от това. Имаше ли някой особено шокиран от това? Отдавна имам какво да кажа по тоя въпрос”, каза в студиото на Fox and Friends телевизионната звезда.

Супермен е бисексуален в най-новия комикс на DC

“Новият Captain America е гей, дъщеря ми в сериала Supergirl, в който аз играх бащата, също беше гей. Не мисля, че това е особен знак за смелост или нови посоки. Ако го бяха сторили преди 20 години, тогава щеше да е смело, сега не е”, каза още Супермен Кейн.

Супермен е бисексуален в най-новия комикс на DC

„Супермен винаги е бил знак за надежда, за истина и за справедливост. Днес този символ представлява нещо повече. Днес повече хора могат да се видят в най-мощния супергерой в комиксите”, каза в защита на новата версия създателят на поредицата Том Тейлър.

Комиксовият герой Джонатан Кент се влюбва в Джей Накамура, репортер, който се грижи за него, след като „психически и физически прегаря от опитите да спаси всички, които може“ в изданието, което ще излезе през ноември. Установено е, че Накамура също има специални сили.

Актьорът Дийн Кейн от класическия “Супермен” се възмути от “бисексуалната версия” на героя.

Източник: Fox News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции