<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111123" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Халина Хътчи...

Алек Болдуин изтри акаунта си в Twitter след интервюто за смъртта на Халина Хътчинс (снимка)

07 Декември 2021
0 630

Алек Болдуин изтри акаунта си в Twitter след интервюто за смъртта на Халина Хътчинс, пише DailyMail.

Основният профил на актьора бе изтрит броени дни след първото му публично интервю от фаталния инцидент на снимачната площадка на уестърна Rust, при който загина главната операторка на продукцията.

Алек Болдуин отрече да е дърпал спусъка при фаталната стрелба

Единият от двата проверени акаунта на Болдуин в социалната мрежа, който бе особено активен през ноември, бе пренастроен в частен, а сега е направо изключен и премахнат от Twitter.

Алек Болдуин изтри акаунта си в Twitter след интервюто за смъртта на Халина Хътчинс

Вторият профил на звездата и продуцент на филма @AlecBaldwln____ все още е активен, но последният пост там е от преди 19 октомври.

Пак през ноември акаунтът на фондацията Болдуин, учредена от съпрузите Алек и Хилария, също премина в режим Private. А личният такъв на самата Хилария бе изтрит. Тя обаче запази профила си в друга мрежа – Instagram – където регулярно поства видеа на децата си, нея и Алек.

Версията на Болдуин за трагичния инцидент бе дадена едва преди седмица

Понастоящем не е известно какво е накарало актьора и съпругата му да изтрият личните си профили в мрежата. Но времето подозрително съвпада с телевизионното интервю от миналата седмица с Джордж Стефанопулос от ABC. В студиото на “Добро утро, Америка” Болдуин даде своята версия за случилото се на снимачната площадка в Ню Мексико.

Алек Болдуин изтри акаунта си в Twitter след интервюто за смъртта на Халина Хътчинс

В интервюто Болдуин твърди, че не е натиснал спусъка, който възпроизвел изстрела на пистолета. Вместо това той обясни, че при репетицията на сцената Хътчинс наредила да дръпне петлето обратно върху оръжието. Точно в този момент пистолетът гръмнал.

Алек Болдуин прегърна сина и съпруга на застреляната от него операторка Халина Хътчинс (снимки)

Двама души от снимачния екип подадоха граждански искове срещу Болдуин, продуцентите и други лица от екипа на кинопродукцията за проявена небрежност и занижени мерки за безопасност. Продуцентите заявиха, че правят свое вътрешно разследване.

Ново обвинение срещу Алек Болдуин (видео)

Алек Болдуин изтри акаунта си в Twitter след интервюто за смъртта на Халина Хътчинс

Източник и видео: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции