<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104627" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как реквизит...

Алек Болдуин проговори за първи път след като простреля фатално Халина Хътчинс на снимки

23 Октомври 2021
1 9024

Алек Болдуин проговори за първи път след като простреля фатално Халина Хътчинс на снимачната площадка.

“Нямам думи да изразя шока и тъгата си от случилия се трагичен инцидент, отнел живота на Халина Хътчинс – съпруга, майка и високоуважаван наш колега. Ще съдействам напълно на полицейскорто разследване за установяване на причините за инцидента и оставам във връзка със съпруга, за да окажа пълно съдействие на него и на семейството”, написа Болдуин в Twitter.

Алек Болдуин проговори за първи път след като простреля фатално Халина Хъчинс на снимки

Полицията съобщи днес, че още не са повдигнати обвинения на никого и разследването продължава. Болдуин доброволно е дал показания на местния шериф. Според първите съобщения става дума за стрелба с халосни патрони, в която нещо ужасно се е объркало.

Операторката, застреляна от Алек Болдуин погрешка, е постнала видео часове преди инцидента (видео)

Местният вестник “Санта Фе Ню мексикан” описа, че 63-годишният Болдуин е изглеждал “в шок и облян в сълзи” пред полицейската централа. Работата по филма е спряна за неопределено време, пътят към ранчото, популярно за снимки на уестърни, е затворен от полицейски пост.

Алек Болдуин проговори за първи път след като простреля фатално Халина Хътчинс на снимки

Гилдията на кино актьорите и Американската федерация на телевизионните и радио артисти, представляващи около 160 хиляди актьори и други специалисти, заявиха, че ще разследват случая, за да разберат “как да предотвратим подобно нещо да се повтори”.

Алек Болдуин в пост от 2017 г.: „Чудя се какво е да застреляш някого погрешка?“

63-годишният Алек Болдуин простреля с реквизитен огнестрелен пистолет с халосни патрони операторката на продукцията Халина Хъчинс и режисьорът Джоел Соуса. Трагичният инцидент стана на терен на снимките на уестърна с работно заглавие Rust в района на ранчото Bonanza Creek в Ню Мексико, САЩ.

Алек Болдуин проговори за първи път след като простреля фатално Халина Хътчинс на снимки

48-годишният Соуса бе настанен в регионалния медицински център Christus St. Vincent, откъдето вече е изписан.

Алек Болдуин проговори за първи път след като простреля фатално Халина Хъчинс на снимки.

Източник: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции