<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139631" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Само за ден п...

Арестуваха млади жени, продавали кокаин, за да платят скъпи екскурзии и дизайнерски дрехи (снимки)

02 Август 2022
0 337

Арестуваха млади жени, продавали кокаин, за да платят скъпи екскурзии и дизайнерски дрехи, пише LADbible.

Кейти Барингтън, на 29, и Трийни Грийнленд, на 30, били задържани от полицията в Уелс по случайност. Служителите на реда забелязали колата им, докато двете чакали вътре пред жилищен блок. Към тях за кратко се приближил мъж, който почти веднага след това се отдалечил. Така те заподозрели сделка за наркотици и решили да ги проверят.

Служител в отделение по образна диагностика е уволнен, защото шмъркал кокаин с пациент (видео)

При последвалата проверка у двете дами били открити значителни суми пари, наред с три пликчета прахообразно вещество и два мобилни телефона. Последните жените опитали да скрият от униформените.

Арестуваха млади жени, продавали кокаин, за да платят скъпи екскурзии и дизайнерски дрехи (снимки)
iStock

Барингтън и Грийнленд били двойка в продължение на 5 години и работели нормални професии през деня с нормалните доходи за Обединеното кралство, преди да решат да ги допълват с дилърство на наркотици вечер и в уикендите. Тази работа те вършели от време на време и само когато пожелаят.

Британски „кокаинов крал“ е арестуван в Пловдив (видео)

При обиск на дома на Грийнленд от полицията се натъкнали на скъпи дизайнерски тоалети. По думите на прокурора, младата двойка резервирала и скъпи ексурзии.

Защитата от своя страна заяви, че младите жени са от добри и почтени семейства, но са станали зависими от кокаина. По думите на адвокат Кевин Сийл, двете постепенно затънали в дългове към дилърите си и това ги е тласнало да започнат да продават на свой ред.

Барингтън и Грийнууд получиха по две години и осем месеца затвор. Наред с това, те ще трябва да върнат парите, придобити от престъпната им дейност.

Арестуваха млади жени, продавали кокаин, за да платят скъпи екскурзии и дизайнерски дрехи

Източник: LADbible

Снимки: iStock

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции