<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=132785" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: На живо: "Прод...

Асен Василев: Нашата червена линия е да не допуснем кражби (видео)

08 Юни 2022
0 1481

„В различни интервюта са ме питали къде е червената линия на „Продължаваме промяната” и ние ясно сме заявявали, че тя е да не допуснем кражби. Днес сме тук точно заради тази червена линия”, каза вицепремиерът и финансов министър Асен Василев по време на пресконференция на партията си.

На живо: “Продължаваме промяната” отговаря на Слави Трифонов

„Може да имаме различия какво е най-добре да се направи или как е най-добре да се подпомогнат фирмите и гражданите и за това как е най-целесъобразно да се разходва ресурсът, но не може да имаме различия по това, че не трябва да се допускат кражби и трябва да се упражнява ефективен контрол за всеки лев държавна пара”, категоричен бе Василев.

Асен Василев: Нашата червена линия е да не допуснем кражби (видео)
БулФото

„Тази коалиция беше съставена от партии, които са много различни по своята същност – и като разбиране за икономика, и като разбиране за социална политика, и като разбиране за най-добрия начин за това България да се интегрира на международната сцена. Но имаше едно разбиране в основата на формирането й – че ще се сложи край на кражбите и парите на българите ще бъдат разходвани прозрачно и законосъобразно”, заяви още вицепремиерът.

Извънредно от Слави Трифонов: Слагам край на тази коалиция и на тази агония (видео)

Брифингът се проведе минути, след като лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че министрите му напускат кабинета и „слага край на тази коалиция и тази агония”.

Видео: Дневник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции