<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105952" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 9000 неваксини...

Доц. Мангъров определи като “цирк” ужаса в Covid-отделенията

02 Ноември 2021
0 6667

Доц. Атанас Мангъров за пореден път порица властите за въвежането на противоепидемични мерки за справяне с пандемията.

Лекарят от Инфекциозна болница заклейми въвеждането на зелени сертификати и тестването на малките ученици при връщането им в училище, пише Dir.bg .

 Атанас Мангъров определи като "цирк" ужаса в Covid-отделенията

Той стигна и по-далеч като нарече “представление” показания от медиите колапс в болниците, където в реанимациите хората се борят за глътка въздух, а лекарите изнемогват.

“Аз искам да попитам само: защо тези хора, които бяха там, става дума за лекарите и въобще медицинския персонал, защо бяха люто маскирани и забулени? Това са хора, които или са ваксинирани, или са преболедували. Тоест, защо беше нужен този цирк?”, коментира кадрите от Covid-отделенията Мангъров.

И “Токуда” уличи доц. Мангъров в лъжа за починал в болницата ваксиниран

В интервюто си за Радио “Фокус” той каза още: “Ние в нашата клиника не работим по този начин много отдавна. Просто, това беше едно представление, чиято цел беше да сплаши хората”.

Рекордната смъртност

По негови думи рекордната смъртност към днешна дата се оправдава с факта, че било вторник, когато се обобщават данните от уикенда. “Смъртността е толкова висока днес, защото сме вторник, и във вторник се събират данните от двата почивни дни. Да не забравяме и това, което вече почна да звучи като опорка, че в една страна, която в спокойно време е била винаги начело по смъртност, защо трябва да очакваме във време на едно такова природно бедствие да се случва нещо по-различно?”, попита Мангъров.

Той си обясни ситуацията с достигане на пика на сегашната вълна.

 Атанас Мангъров определи като "цирк" ужаса в Covid-отделенията

“Мислим си, че ако се затворим и скрием, нещата ще преминат. От едно време ние винаги искаме да се снишим и да изчакаме нещата да отзвучат. Просто в момента сме на върха на вълната и трябва да задържим още 1-2 седмици, докато нещата преминат”, коментира инфекционистът.

Лекарят обяви за дискриминация зеления сертификат и каза, че хората са прави да протестират.

Атанас Мангъров определи като “цирк” ужаса в Covid-отделенията

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции