<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105561" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж почина ми...

Австралийски олимпиец стана баща 15 месеца след смъртта си

30 Октомври 2021
0 21345

Австралийски олимпиец стана баща 15 месеца след смъртта си, пише LadBible.

Австралийският сноубордист и световен шампион Алекс Пулин стана татко 15 месеца, след като загина, съобщава списание „Пийпъл“. Вдовицата му Елиди Пулин е забременяла, използвайки замразени сперматозоиди на олимпийския състезател и е родила дъщеря.

От текста към снимката става ясно, че момиченцето ще носи името Мини Алекс Пулин и се е родило в понеделник на 25 октомври.

Елиди сподели, че е бременна през юни и написа, че със съпруга ѝ отдавна са искали да имат деца.

17-годишна индийка роди у дома, напътствана от видеа в YouTube

„Щастлива съм, че ще посрещна част от феномена, който беше Чъмпи, отново в този свят“, написа тя, използвайки прякора, с който съпругът ѝ беше известен.

Австралийски олимпиец стана баща 15 месеца след смъртта си

Алекс Пулин загина миналата година по време на риболовен инцидент. Австралиецът се състезаваше на Зимните олимпийски игри през 2010 г., 2014 г. и 2018 г. Той беше двукратен световен шампион по сноуборд крос.

Вдовицата на спортиста е започнала процедурала по инвитро фертилизация през декември. Използването на сперма от починал донор е позволено според австралийските закони, ако той е имал брак с жената, която иска да зачене от него.

Австралийски олимпиец стана баща 15 месеца след смъртта си

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции