<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154828" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вицепрезиден...

Барбекюто на Доган, чинията на Бузлуджа и още обекти, в които да инвестираме европари (“Коментарът на Господарите”)

12 Декември 2022
0 667

Барбекюто на Доган, чинията на Бузлуджа и още обекти, в които да инвестираме европари. Става дума за средствата по Плана по възстановяване и устойчивост. Една възможност за най-важните ни обекти, които трябва да бъдат довършени.

Само до края на тази година ще получим 2,7 млрд. лева от Европейския съюз. До 2027 година ще стъпим на 35 млрд. лева, ако нещо не се изложим и не ни ги спрат. Затова са и политическите битки в последно време, които стават все по-ожесточени и все по-нажежени. В парламента са възможни всякакви кръвосмешения зад фасада от празнословие. Така че не се учудвайте, скъпи приятели, каквото и да се случи в следващите дни!

Барбекюто на Доган, чинията на Бузлуджа и още обекти, в които да инвестираме европари (&#8220;Коментарът на Господарите&#8221;)

Хамид Хамид: Доган няма нищо общо с “Росенец”, да разпитат градинаря (видео)

Проектите

На първо място предлагаме в следващите евроинвестиции да влезе барбекюто на Ахмед Доган. Да се пекат мръвките на народа там, а политиците да ги ядат лакомо. Както умеят, разбира се. Те това го могат. Също да се погледат и летните сараи на Сокола. Някаква санировка да се направи, удълбочаване, козметични ремонти, ако трябва. Да се запазят тези Доганови ценности.

Добра идея е да се направи и чинията на Бузлуджа. Да й сложим един дизелов двигател, ама до края на годината, че да хванем отстъпката при горивата. После като стане летяща, да я напълним с депутати и да ги пуснем да търсят извънземен живот в дълбокия Космос. Но без да им даваме от вкусните и евтини кебапчета от стола на Народното събрание.

Още идеи

Хубаво би било да обърнем внимание и на още идеи, които да се финансират по Плана за възстановяване и устойчивост. Например да се върне частната фирма, контролираща границите с Турция. Какво по-хубаво от това модерен Бай Ганьо с черна G-класа да охранява външната граница на ЕС?

Може и да се финансират протести за защита на всичко изброено. Да се финансира и изпиране на имиджа на главния прокурор. Все хубави неща могат да се измислят, стига човек да има достатъчно въображение.

Истината е, че тези пари са най-голямата финансова инжекция, която сме получавали от влизането ни в ЕС. Хапката е голяма, политиците я искат за себе си. Дано им приседне! А ние дано спрем да им вярваме, тъй като сме станали едни усмихнати наивници. Те си остават усмихнати наглеци…

Барбекюто на Доган, чинията на Бузлуджа и още обекти, в които да инвестираме европари (“Коментарът на Господарите”)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции