<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151292" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изчезнало де...

Бащата на изчезналия Александър е подложен на детектор на лъжата (видео)

17 Ноември 2022
0 731

Бащата на изчезналия Александър е подложен на детектор на лъжата. За това съобщи самият Александър Цветанов във Facebook профила си.

„Детекторът на лъжата показа, че казвам Истината, но това не е от значение за мен, защото сина ми го няма! Сашо, върни се вече!”, написа той.

Източници на NOVA от разследването са потвърдили, че бащата е бил подложен на детектор на лъжата и го е издържал.

Важно е да уточним, че “българската съдебна система не приема полиграфското изследване за доказателство, но го приема като експертиза, която може да бъде изискана както от защитата, така и от прокуратурата”.

Продължават процесуалните действия, свързани с изчезването на 12-годишния Александър от Перник.

Детето се издирва на територията на цялата страна.

Средно по 50 сигнала дневно са проверявали  екипите на полицията. Над 12 са разпитаните свидетели.

Майката на момчето също е призована на разпит. На този етап тя не се е явила, тъй като живее във Великобритания.

Издирващите малкия Александър губят надежда

Издирването на Александър продължава пореден ден. Детето, което е с тежка форма на аутизъм, изчезна в района на Профилакториума в Перник в петък.

Александър е жизнено и лъчезарно дете, което не се страхува от хората, коментираха преди дни логопедите, работили с детето в продължение на година. „В голяма част от случаите дори търси внимание, обича изключително много да прегръща хората, които познава и са от обкръжението му. Отговаря на елементарни въпроси с една дума. В някои случаи е възможно при задаване на въпрос „как се казваш“ да отговори „Сашо“. Обича да слуша музика и тя го успокоява. Не е агресивен и не проявява автоагресия“, се посочва в анализа на специалистите.

Доброволците, издирващи детето, вече са обезсърчени.

Междувременно полицията в Перник съобщи, че започва търсене по “специфични места”, които остават неоповестени. Полицаи, доброволци и близки обикалят и търсят момчето не само в Перник, но и в горите около града, квартали на София, а от вчера – и в Радомир.

Кучета, хеликоптер и термокамери също се използват в търсенето.

Бащата на изчезналия Александър е подложен на детектор на лъжата (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции