<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94203" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майка хвърли ...

Бебе, родено в пандемията, мисли, че всичко е дезинфектант (видео)

17 Юли 2021
0 1364

Бебе, родено в пандемията, мисли, че всичко е дезинфектант, пише India Today.

Пандемията ни наложи някои навици, които ще бъде доста трудно да се забравят. Сред първите препоърки на медиците в цял свят беше поддържането на отлична хигиена. Така се научихме да си дезинфекцираме ръцете непрекъснато. Дезинфектанти се появиха в молове и ресторанти, в обществени сгради и дори на спирки на градския транспорт в много държави.

Бебе, родено в пандемията, мисли, че всичко е дезинфектант

Бебетата, родени по време на пандемията, са свикнали да виждат родителите си да дезинфекцират ръцете си по всяко време. Така те също са възприели този навик.

Поляк пие дезинфектант пред избирателна секция (видео)

На видеото виждаме малко момиченце, родено през 2020 година. То смята, че всичко наоколо е източник на дезинфектант. Стълбове, стойки, дървета и дори камъни – все места, на които опитва да измие ръцете си. Видеото е гледано от над 1,8 милиона потребители по цял свят.

А вие продължавате ли да си дезинфекцирате ръцете непрекъснато?

Източник: India Today.

Бебе, родено в пандемията, мисли, че всичко е дезинфектант Пандемията ни внуши някои навици, които ще бъде доста трудно да се забравят. Сред първите препоърки на медиците в цял свят беше поддържането на отлична хигиена. Така се научихме да си дезинфекцираме ръцете непрекъснато. Дезинфектанти се появиха в молове и ресторанти, в обществени сгради и дори спирки на градския транспорт в много държави.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции