<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143187" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Неочаквани с...

“Беше забавно пътешествие”: Серина Уилямс се сбогува с тениса със сълзи на очи

03 Септември 2022
0 160

Серина Уилямс отпадна в третия кръг на US Open, поставяйки точка на една от най-великите кариери в историята на спорта, продължила повече от две десетилетия.

23-кратната шампионка отпадна от турнира, който е печелила шест пъти, със загуба от Айла Томлянович със 5-7, 7-6, 1-6, предава Булевард България.

“Беше забавно пътешествие. Беше най-невероятното пътешествие, на което някога съм била”, каза Уилямс през сълзи след мача.

Серина Уилямс се оттегля от професионалния тенис, за да се посвети на семейството си

По-рано тя заяви, че възнамерява да се оттегли от тениса, като вместо това ще се фокусира върху инвестиционния си фонд, а също и върху своето семейство заедно със съпруга ѝ Алексис Оханян, съосновател на Reddit.

Попитана на корта дали окончателно това е последният ѝ мач в кариерата, тя отговори: “Не мисля така, но никога не се знае. Не знам.”

“Благодаря ти, татко. Знам, че гледаш. Благодаря, мамо. На всички, които сте тук, които сте били на моя страна толкова много години, десетилетия… Това са сълзи от щастие, предполагам. Не знам. Аз нямаше да бъда Серена, ако я нямаше Винъс, така че благодаря ти, Винъс. Тя е единствената причина Серина Уилямс да съществува“, каза легендарната тенисистка след последния ѝ мач.

“Беше забавно пътешествие”: Серина Уилямс се сбогува с тениса

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции