<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=123186" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кой изпи ...

Борисов: мъж под прицел (видео)

22 Март 2022
0 3760

Бившият премиер Бойко Борисов е… нека така да го кажем… склонен да мелодраматичен фатализъм, когато не е на власт или когато скоро ще я изгуби.

Още през 2013 той съобщи от трибуната на Народното събрание, че има данни за поръчан от Ахмед Доган атентат срещу него. През 2016-та, пак около калабалъците за власт, лидерът на ГЕРБ наново започна със „смъртните присъди“, които му висят над главата.

Борисов: мъж под прицел (видео)

Най-добрите статуси, колажи и миймове за ареста на Борисов (видео)

Миналата седмица, на излизане от ареста, той отново започна любимата си тема, която е особено въздействаща за Младежи-Герби и Лелички-ГЕРБ – за едните бащица, за другите еротичен блян. „Притеснявам се, че следващият път може да ме убият“ бяха думите на екс-министър председателя пред микрофона на БНТ.

Ние се надяваме да е жив и здрав и калпавите килъри, които не могат да го докопат вече толкова години, да продължат да се провалят. Обаче от чисто медийна гледна точка – измислете нещо ново, г-н Борисов, надградете сюжета.

Борисов: мъж под прицел

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции