<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=135415" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Холивудската...

Дават над 300 млн. долара на Джони Деп да се върне в “Карибски пирати”

29 Юни 2022
0 668

Дават над 300 млн. долара на Джони Деп да се върне в “Карибски пирати”. Сумата е предложена директно от продуцентите от “Дисни” (Disney), пише “Daily Wire”.

90-годишна жена, въоръжена само със стол, се сби с мечка (видео)

Дават над 300 млн. долара на Джони Деп да се върне в "Карибски пирати"

Деп бе “изключен” от Пиратите през 2018 г. Той участва в пет филма, което изстреля лентата в боксофиса. Филмът е един от най-печелившите за всички времена.

Наскоро съдебно жури установи, че Амбър Хърд е клеветила Деп в статия за домашно насилие, публикувана от “Вашингтон пост” през 2018 г. Твърди се, че Деп е бил освободен от ангажимента си по “Карибски пирати” отчасти заради твърденията в статията.

Австралийският вестник “Поптопик” (Poptopic) твърди, че “Дисни” са “много заинтересовани да поправят отношенията си с Джони Деп. Те се свързаха с актьора преди процеса за клевета срещу Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два филма за “Пирати”.

Офертата

“Това, което мога да ви кажа, е, че студиото вече е изготвило проект за филм за Джак Спароу. Така че те много се надяват, че Джони ще им прости и ще се върне в ролята на своя емблематичен герой”, споделя източник на изданието.

Компанията “подготвя сделка за 301 милиона долара, която ще включва значително дарение за благотворителна организация по избор на Деп. Съобщава се, че сделката е Джони Деп да се завърне като Джак Спароу в “Карибски пирати 6”. Но и в сериал на “Дисни Плюс” за ранния живот на капитана на Черната перла.

От Forbes разкриват, че парите, които Деп е взел за предишните филми, са 50 млн. Дори казват, че е абсурдно изведнъж “Дисни” да извадят над 300 млн., за да включат отново Джони във франчайза си.

Самият Деп също не изглежда развълнуван да снима нови “Карибски пирати”. Това стана ясно още по време на съдебното дело между него и Амбър Хърд.

Дават над 300 млн. долара на Джони Деп да се върне в “Карибски пирати”

Източник: Дир

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции