<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=142546" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как руснацит...

Децата на Шакил О’Нийл ще получат достъп до наследството му, само ако представят две университетски дипломи

30 Август 2022
0 2129

Децата на баскетболната легенда Шакил О’Нийл ще получат част от наследството му при едно условие – трябва да завършат минимум две специалности в университета.

Звездата от НБА, който е баща на осем деца, разкри строгите правила, които е наложил в предаването “Сънрайз” по “Канал 7”.

Според Celebrity Net Worth нетното състояние на баскетболиста възлиза на 400 млн. долара.

Денис Родман ще преговаря с Путин за свободата на баскетболистката Бритни Грайнър

По време на активната си кариерата в НБА той натрупа около 292 млн. долара. И това е без да се включват големите суми, спечелени от безбройните му договори за спонсорство.

“Аз просто ги мотивирам, в момента преподавам за богатството на поколенията. През цялото време им казвам, че нямаме нужда от още един играч от НБА в къщата”, каза той.

“Ако искаш да играеш, мога да ти помогна да стигнеш дотам, но предпочитам да видя (в семейството) лекар, зъболекар, човек от хедж фондовете, ветеринар или световен пътешественик”, разкрива Шак.

Въпреки че баскетболната легенда твърди, че не желае някое от децата му да играе в НБА, точно това се очертава за най-големия му син Шариф. Той гради обещаваща кариера в колежанския баскетбол.

Синът на О’Нийл е сред избраните да играят с “Лос Анджелис Лейкърс” за Лятната лига на НБА през 2022 г.

Децата на Шакил О’Нийл ще получат достъп до наследството му само ако представят две дипломи

Децата на Шакил О’Нийл ще получат достъп до наследството му само ако представят две университетски дипломи

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции