<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145577" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нагли мъже оп...

Дни след ремонта пред парламента: Жълтите павета “проходиха” (видео)

26 Септември 2022
0 1501

Дни след ремонта пред парламента: Жълтите павета “проходиха”, пише в. Сега.

Гражданската организация „Спаси София“ разпространи ново видео от ремонтирана част на жълтите павета пред Народното събрание.

Криви и нарязани жълти павета: “Спаси София” показа половинчатия ремонт пред НС

От кадрите се вижда, че настилката вече е пропаднала и разместена. Това се случва само седмица, след като Столична община отвори участъка за движение на автомобили.

Фандъкова обяви за манипулация некачествените ремонти в София (видео)

Преди дни от ГЕРБ обвиниха „Спаси София“, че умишлено са снимали в участък, в който паветата още не били пренареждани. В понеделник обаче камерата показва и доказва, че проблемите са именно в зоната, в която „Трейс Груп Холд“ прави ремонт през лятото.

От неправителственото сдружение съобщиха, че ще подадат сигнал за некачествено изпълнените дейности. Представители на организацията допуснаха, че до дни пространството пред Народното събрание отново ще бъде затворено, за да извърши „ремонт на ремонта“. 

Дни след ремонта пред парламента: Жълтите павета “проходиха” (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Обективно и критично

    02 Октомври 2022

    Некачественото изпълнение в строителството на българина е присъща негова черта. Никога няма да викам "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ", зашото означава да викам "Да живее простотията, алчността, несправедливостта , тарикатщината....

Реакции