<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158190" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Болница увед...

Две близначки се родиха в различни дни, в различни години (видео и снимки)

08 Януари 2023
0 348

Две близначки се родиха в различни дни, в различни години, четем в Daily Mail.

Първото от двете момиченца на Кали Джо Скот от Дентън, Тексас, се появило на бял свят в 23:55 часа на 31 декември 2022 година. А само шест минути по-късно дошла и сестричката на Ани Ефи Роуз точно в 00:01 на 1 януари, като по този начин била обявена за първото новородено на болницата за новата година.

Две еднояйчни близначки, омъжени за братя близнаци, заченаха и караха бременноста си едновременно (видео и снимки)

„Радвам се на изключителния факт, че те ще тръгнат в живота си напред с ярката си индивидуалност още от прага на света“, каза Кали Джо пред Good Morning America.

Кали и съпругът ѝ Клиф Скот първоначално мислели, че близначетата им ще се родят през януари 2023 година. Родилката имала насрочено секцио за 11-ти, но повишено кръвно налягане я изпратило в болницата след преглед на 29 декември.

„Няма да излезем от болницата без да вземем в ръцете си бебенцата“

„Така между нас тръгна шегата, че няма да излезем от болницата без да вземем в ръцете си бебенцата. Някои от приятелите ни също се пошегуваха с това и ето, че то стана факт“, каза Кали Джо.

Млада майка роди близнаци с различен цвят на кожата (снимки)

Ани и Ефи се появили на бял свят с тегло от 2,27 кг. След като новогодишната еуфоория за двамата родители попреминала Кали и Клиф се чудят как ще празнуват рождените дни на двете си дечица в бъдеще.

Също така, родителите им ще имат затруднения при вписването на близнацие в спортни отбори. Правилото е участниците да се подбират според рождената им година. Но засега това не ги притеснява ни най малко.

„Радваме се на щастието си и всичко това ни изглежда супер забавно“, допълват щастливите родители.

Две близначки се родиха в различни дни, в различни години

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • odpri račun na binance

    15 Май 2023

    Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Реакции