<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=133169" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Явор Божанко...

Джони Деп може да опрости на Амбър $8 млн. от обезщетението (видео)

10 Юни 2022
0 2575

Джони Деп може да опрости на Амбър $8 млн. от обезщетението, което постанови съдът.

Приближени на актьора споделят, че адвокатите му го посъветвали да се откаже от обезщетението с условието обаче бившата му съпруга да не обжалва съдебното решение.

Джони Деп отпразнува победата в пъб в Нюкасъл (видео)

Джони Деп може да опрости на Амбър $8 млн. от обезщетението (видео)

По този начин Хърд щяла да покаже на света, че приема 100 процента от вината.

По делото на Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд съдебното жури постанови, че тя трябва да му плати 15 милиона долара за оклеветяване.  След широко отразен шестседмичен процес, който включваше категорични и нагледни доказателства и показания, описващи влошените отношения на бившата холивудска двойка, заседателите решиха, че Хърд е оклеветила бившия си съпруг Джони Деп. Амбър заяви, че е съкрушена от решението на съда и не може да изплати обезщетението.

На живо: Джони Деп спечели делото за клевета срещу Амбър Хърд (видео)

Кадри на Джони Деп с рани по лицето от Амбър Хърд бяха представени по делото

58-годишната звезда от “Карибски пирати” заведе дело срещу Хърд за 50 милиона долара, като твърдеше, че тя е разрушила репутацията му като го е нарекла пред вестник “публична личност, представител на домашното насилие”. 36-годишната Хърд заведе насрещен иск за 100 милиона долара, заявявайки, че Деп е упражнил насилие срещу нея, а неговият адвокат нарече обвиненията й „измама“. Деп отрече да е удрял Хърд и каза, че тя е тази, която е упражнявала насилие по време на връзката им.

Източник и видео: NOVA

Джони Деп може да опрости на Амбър $8 млн. от обезщетението (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Пешо

    22 Юни 2022

    Тя няма пари да си внесе гаранцията за да обжалва.

Реакции