<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104565" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Алек Болдуин ...

Експерт в Холивуд предположи как е станал трагичният инцидент с оператора, застрелян от Алек Болдуин (видео)

22 Октомври 2021
0 8598

Експерт в Холивуд предположи как е станал трагичният инцидент с оператора, застрелян от Алек Болдуин.

Оръжеен експерт даде няколко предположения как може да е станал трагичния инцидент, при който Алек Болдуин простреля смъртоносно оператора и рани режисьора на филма Rust.

Експерт в Холивуд предположи как е станал трагичният инцидент с оператора, застрелян от Алек Болдуин

Във видео, публикувано в TikTok оръжейникът разказа, че е чул от свои колеги, работещи на терен за филмовата продукция в Ню Мексико, по време на която актотър Алек Болдуин изпразни реквизитен пистолет по посока на камерата.

„Възможно е огнестрелното оръжие, което той е използвал, да е било заредено с неподходящ халостен патрон. Може вътре в цевта да е заседнало нещо, което се е превърнало в куршум. А също е възможно оръжието да е имало цялостна повреда и да се е взривило на парчета”, каза тиктокърът propstohistory.

„Също така е възможно – ако това е вярно – Алек Болдуин да не е трябвало да има халостно оръжие. А всъщност да има или незаредено огнестрелно оръжие, или такова, което не е предназначено да има халостни патрони в него”, обръща внимание специалистът.

Алек Болдуин през 2017 г.: „Чудя се какво е да застреляш някого погрешка“
Седмица преди фаталния инцидент

Само преди седмица Алек Болдуин направи изявление, в което призна, че екипът е претоварен и всеки един от хората е на прага на силите си. Такава среда е потенциално гнездо за грешки.”

Алек Болдуин в пост от 2017 г.: „Чудя се какво е да застреляш някого погрешка?“

“Каквото и да предположим обаче, все още официална версия по случая не е оповестена. Но само мога да си представям колко съкрушен е екипът на Rust и хората на терен. Особено Алек Болдуин, за когото можем да бъдем абсолютно сигурни, че е не е действал преднамерено.”

Операторката, застреляна от Алек Болдуин погрешка, е постнала видео часове преди инцидента (видео)

По-нататък специалистът поднесе искрените си съболезнования на близките на операторката за ужасния инцидент. Той припомни, че по случая все още няма повдигнати обвинения, нито арест.

“Не би могло и да бъде другояче, защото не мога да си представя, че това може да се счита за нещо различно от злополука”, каза propstohistory.

Експерт в Холивуд предположи как е станал трагичният инцидент с оператора, застрелян от Алек Болдуин.

Източник и видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции