<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=116241" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха т...

Ел Чапо поръчвал наркотици и проститутки в килията си в Мексико

24 Януари 2022
3 25096

Ел Чапо поръчвал наркотици и проститутки в килията си в Мексико.

Известният наркобос Хоакин Гусман – Ел Чапо е бил “пристрастен към секса”, като е поръчвал наркотици и проститутки в килията си в мексикански затвор.

В “Ема и другите наркожени” журналистката Анабел Ернандес твърди, че бившият ръководител на картела Синалоа се е състезавал с наркотрафиканта Хектор Луис Палма Салазар кой ще може да събере най-много “сексуални партньори” в килията си и кой ще издържи най-дълго по време на оргиите.

Осъдиха съпругата на наркобарона Ел Чапо на три години затвор (снимки)

Ел Чапо поръчвал наркотици и проститутки в килията си в Мексико

“В затвора Пуенте Гранде, Ел Чапо се друсаше и беше пристрастен към секса. Те докарваха проститутките отвън, а когато това не беше възможно, плащаха на медицински сестри, чистачки и готвачи, които работеха в наказателната система”, споделя журналистката.

Тя твърди още, че в затвора наркобаронът е успявал да поръчва храна от близките ресторанти и дори си е купувал виагра. Това е било възможно, тъй като той непрекъснато подкупвал надзирателите.

През 2001 г. Ел Чапо избяга от затвора Пуенте Гранде, Мексико в количка за пране. Като през следващите 13 години се укриваше в и около щата Синалоа.

През юли 2019 г. 64-годишният престъпник беше осъден на доживотен затвор за престъпленията си, продължили четвърт век. Той излежава присъдата си в строго охраняем затвор в щата Колорадо.

Ел Чапо поръчвал наркотици и проститутки в килията си в Мексико

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции