<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94385" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЦИК обяви око...

Емблематичните депутати, които ще ни липсват в новия парламент (Коментарът на “Господарите”)

19 Юли 2021
0 3845

Емблематичните депутати, които ще ни липсват в новия парламент събраха в Коментарът на “Господарите” репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт.

Емблематичните депутати, които ще ни липсват в новия парламент (Коментарът на &#8220;Господарите&#8221;)

Цвета Караянчева

Няма как да не започнем с живата легенда и бивша председателка на Народното събрание Цвета Караянчева. Ще я запомним с щедростта й, с искрените реакции и с отдадеността на политиката и партията.

За щастие тя вече знае какво ще прави оттук нататък, затова просто й пожелаваме успех!

Караянчева: Работа ще си намеря, гладна няма да остана (видео)

Нона Йотова

Червената бивша депутатка за годините в Парламента остави повече селфита, отколкото изказвания в залата. Въпреки това, ярката и цветна личност ще ни липсва. Ще ни липсват и статусите й в социалните мрежи. Но поне ще се върне към по-искрената сцена – театралната. Там хората са с далеч по-чисти сърца.

Емблематичните депутати, които ще ни липсват в новия парламент

Данаил Кирилов

Уникален, единствен и неповторим бившият правосъден министър остава в историята на политиката. Неговата политическа кариера беше изпъстрена с толкова ключови моменти и реплики, че едва успяхме да изберем най-ярките сред тях.

Валери Симеонов

Далеч не жизнерадостен като Кирилов, Валери Симеонов остава в историята най-вече с една реплика, която му струва години съдебни битки:

Съдът върна делото срещу Валери Симеонов за “група кресливи жени с уж болни деца”

През годините той демонстрира негативно отношение към еколози, медии, шумни компании, заведения и дори свои коалиционни партньори. Всичко това му коства мястото в парламента. Но вече е ясно, че може да работи това, което обича най-много – да мрази. Кога за пари, кога безплатно.

Емблематичните депутати, които ще ни липсват в новия парламент

Веселин Марешки

Основателят на “Воля” също остава в историята. Вече няма да му се налага да подписва закони, които не е чел. Няма да отговаря на неудобни въпроси и да измисля нелепи оправдания. Но пък ще му се наложи да си плаща винетката и гражданската отговорност. Може би и сам ще износва дрехите си, знае ли човек?

Красимир Каракачанов

Бившият военен министър също беше от ярките политически личности. Остава в историята с уникалните си поговорки, гласът от рекламата на Министерството на отбраната и разбира се, служебните пътувания, които вдъхновиха стотици потребители на социалните мрежи да направят забавни колажи с него.

Емблематичните депутати, които ще ни липсват в новия парламент

Ето това са емблематичните депутати, които ще ни липсват в новия парламент. Пожелаваме успех на следващите и знаем, че без работа няма да останем!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции