<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119953" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Къде са, на ко...

Ергени, разводи и Пако Рабани в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

23 Февруари 2022
0 23601

Ергени, разводи и Пако Рабани в новия епизод на “Господари на Уеба” с Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро.

“Като две капки вода” от Aliexpress

Бюджетът на “Като две капки вода” – оригиналът безспорно е висок. Но не и на “Като две капки вода” low cost, който Геро се гласи да организира. Кастингът за новия формат дори вече тече. Вижте във видеото уникалните кандидати за слава и техните превъплъщения.

Дани и Алекс Петканови се развеждат

Няма как да това събитие да не разтърси из основи ежедневието ни. Такава мъка и болка по случващото се завладява всеки, който някога се е доближавал до живота на Петканови, макар и във виртуалния свят. Но такъв е животът. Един ден се жениш, на следващия се развеждаш. Остават спомените – добри или лоши. И децата, апартаментите, колите и изобщо всичко, което напомня, че някога там е имало любов.

Инфлуенсъри се бият с порнозвезди

Къде, ако не в Русия можем да станем свидетели на такава гледка: известни в интернет лица се бият с други известни от “забранените канали” звезди. Гледайте и се забавлявайте с тях!

Запознайте се с Пако Рабани

Той е колоритен, уникален, единствен и неповторим. Това е истински танцуващ бог! Той е Пако Рабани и се хвали с новото си “Ауди”, платено 100% кеш. Ето това е стандарт на живот! Има защо да се празнува.

Интелигентност и красота в “Ергенът”

Няма как да не отделим внимание и на уникално интелигентните участници в “Ергенът” по bTV. Особено висок интелект демонстрира участничката Габриела, която се опита да познае какво означава абревиатурата “АЕЦ”. “Авио електро централа” – ето това е. Идеално! Това момиче трябва да се запише и в “Стани богат”!

Ергени, разводи и Пако Рабани в новия епизод на "Господари на Уеба" (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Каквото жените си направят сами, никой друг не може да им го направи (Коментарът на „Господарите“)

Да те бие токът

Завършваме този епизод с една ТикТок звезда, която явно обича да е под високо напрежение. Гледайте, но не правете това вкъщи!

Това е от новия епизод на “Господари на Уеба”. Ние ви лайкваме, лайквайте ни и вие!

Ергени, разводи и Пако Рабани в новия епизод на “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Watt Plam

    24 Февруари 2022

    Посмях се...ама тва последното видео с момчето-кретен ,не ми беше смешно!И не използвам определението 'кретен' с обида.Момчето е с диагноза,и не заслужава поводи за присмех...

Реакции