<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134992" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Протестни ко...

Ето как се роди новата коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и “Възраждане”

27 Юни 2022
13 10744

Ето как се роди новата коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и “Възраждане” – явно тя е била очевидна доста преди сами да я анонсират.

През далечната 2005 година в интервю в “Шоуто на Слави” Ахмед Доган разказва, че е повече от нормално всяка партия да има “обръч от фирми”. Тогава лидерът на ДПС се хвали, че именно той е “съдействал” на много родни бизнесмени, за да се случат плановете им. От “ред колегията” уточняват, че политиката им звучи като добра бизнес възможност. Доган потвърждава тезата им и допълва – “зависи какво ще подкрепите”. “За мен не е от значение с кого ще управлявам”, казва още собственикът на сараите край Бургас.

Борисов и Доган

Друго интервю от архива, този път през 2014 г. на Светослав Иванов с Бойко Борисов, разкрива, че според бившия премиер Ахмед Доган е най-силният български политик. “Доган съумява така да впрегне цялата държава, че изцяло ДПС управлява”, обяснява Борисов.

През 2010 година в “Шоуто на Слави” водещият говори колко добра възможност е като политически лидер да вкараш “читави хора”. И дава пример…. със себе си.

3 години по-рано през 2007 г. Слави отстъпи мястото си в шоуто, за да го води Бойко Борисов. 2 години преди това “Шоуто на Слави” беше рекламна трибуна и за Ахмед Доган. А през 2017 там реклама си направи и Костадин Костадинов. Той уж тогава се отказа от партийната си субсидия, но всъщност така и не я върна.

През 2005 г. в “Шоуто на Слави” определят Волен Сидеров като “фашистоиден елемент”, а днес те са в повече от добри отношения с Костадин Костадинов. Такова е отношението към него и на Бойко Борисов, който преди дни каза, че се радва на “Възраждане”.

Всяка от четирите партии в новата коалция обяви, че няма коалиция между тях. Но депутати-отцепници от “Има такъв народ” твърдят друго. Друго показва и гласуването на всички тях заедно.

Нови коалиции, обръщане на политически палачинки и протести в новия епизод (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Това и още много гледайте в новия последен за сезона епизод на “Господари на Уеба”.

Ето как се роди новата коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и “Възраждане”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Hyulkyar

    05 Юли 2022

    Horata date nevi komentirat a taya dama jurnaliskata tya izobshto ne e v cas gorkata ama to kato nyamash hubav material to samo oplyuvate

Реакции