<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143423" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Котка набива ...

Ето кои са първите 8 звезди, които ще се впуснат в предизвикателствата на „С Рачков всичко е възможно“

07 Септември 2022
1 224

Ето кои са първите 8 звезди, които ще се впуснат в предизвикателствата на „С Рачков всичко е възможно“: Мария Игнатова, Елен Колева, Елена Атанасова, Ненчо Балабанов, Герасим Георгиев – Геро, Йордан Йовчев, Борислав Захариев – Боби Турбото и Калин Врачански. Ще ги гледаме тази събота от 20:00 ч. по NOVA.

„С Рачков всичко е възможно“ ще подложи осемте звезди на истински смешни игри, в които победител няма да има. В различни конфигурации, избрани от водещия, гостите ще влязат без подготовка в предизвикателства. За тях обаче ще научават директно на сцената. В първото предаване зрителите ще видят музикални игри свързани с танци и пеене. Ще има и асоциативни игри и актьорски и физически задачи, чийто изход ще разплаче всички от смях.

Ето кои са първите 8 звезди, които ще се впуснат в предизвикателствата на „С Рачков всичко е възможно“

“С Рачков всичко е възможно” тръгва тази есен по NOVA (видео)

Едно от най-забавните предизвикателства ще бъде „Голямото клатене“, в което за първи път ще влязат  актьорите Борислав Захариев и Елен Колева. А в края на предаването ще се завърне и любимата „Луда стая“. Тя отново ще изпита актьорските умения на участниците под наклон от 22 градуса. Сценарият ще бъде диктуван само от водещия.

Какво ще се наложи да правят на сцената на шоуто „С Рачков всичко е възможно“ Мария Игнатова, Елен Колева, Елена Атанасова Ненчо Балабанов, Герасим Георгиев – Геро, Йордан Йовчев, Борислав Захариев – Боби Турбото и Калин Врачански? Как ще се казват игрите и коя ще е най-смешна? На какво са готови осемте звезди, за да разсмеят всички? Кой ще се забавлява най-много? – разберете тази събота в 20:00 по NOVA.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции