<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151681" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Маги Халвадж...

Ето кои са шестимата финалисти в музикалното приключение “Звездите в нас” (видео и снимки)

21 Ноември 2022
0 189

Ето кои са шестимата финалисти в музикалното приключение “Звездите в нас” – Антония, Тереза и Христина бяха избрани на втория полуфинал. Те се нареждат до Милена като Селин Дион, Християн като Бруно Марс и Сонай като Веселин Маринов, които бяха избрани седмица по-рано.

Какво се случи по време на втория полуфинал?

Вчера пет отбора влязоха в оспорваната битка, а след края й публиката в студиото определи и вторите трима финалисти, които ще имат шанса да спечелят с таланта си голямата награда от 50 000 лева. И тази неделя най-емоционалната част бе разпадането на отборите, което предизвика сълзи в очите на участниците.

В първия етап на полуфинала на сцената се качиха отборите „Уитни Хюстън“, „Йордан Караджов“, „Тина Търнър“, „Миро“ и „Джеси Джей“. С последните си съвместни изпълнения, те за пореден път показаха изключителните си музикални и артистични умения в образите на идолите си. Към втората част на музикалната надпревара продължиха трите женски отбора „Уитни Хюстън“, „Джеси Джей“ и „Тина Търнър“.

Ето кои са шестимата финалисти в музикалното приключение &#8220;Звездите в нас&#8221; (видео и снимки)
Снимка: Красена Ангелова

Ето кои са първите трима, които ще спорят за 50 000 лева в “Звездите в нас” (видео и снимки)

След вторите изпълнения публиката в залата държеше в ръцете си най-важното решение.

Феновете на „Звездите в нас“ дадоха вота си за индивидуалните участници, които ще се изправят един срещу друг на големия финал. Сърцата на зрителите в студиото грабнаха Христина като Уитни Хюстън, Тереза като Джеси Джей и Антония като Тина Търнър.

Ето кои са шестимата финалисти в музикалното приключение &#8220;Звездите в нас&#8221; (видео и снимки)
Снимка: Красена Ангелова

„Много искам да спечеля. Искам да съм на сцената всеки ден. Вече сънувам, че не слизам от нея и съм победител“, каза Тереза секунди преди финалната битка. „Момичета, благодаря ви. Аз нямаше да съм това без вас. И трите сме Тина Търнър“, сподели през сълзи Антония, след като разбра, че именно тя е шестият финалист, който ще се бори за наградата от 50 000 лева.

Ето кои са шестимата финалисти в музикалното приключение &#8220;Звездите в нас&#8221; (видео и снимки)
Снимка: Красена Ангелова

На големия финал един срещу друг в последни имитаторски битки ще се изправят Милена като Селин Дион, Християн като Бруно Марс, Сонай като Веселин Маринов, Христина като Уитни Хюстън, Тереза като Джеси Джей и Антония като Тина Търнър. Финалистите ще изпеят по две песни, а в едната от тях ще има и специална изненада за зрителите. Кои песни ще изберат участниците? Каква ще бъде изненадата? Кой ще си тръгне с голямата награда? Как публиката ще класира изпълнителите? – зрителите ще разберат на големия финал на „Звездите в нас“ на 11 декември (неделя) от 20:00 ч. по NOVA.

Ето кои са шестимата финалисти в музикалното приключение “Звездите в нас”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции