<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150164" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фейгин повед...

Фейгин взе златен медал и го сподели с Георги от “Игри на волята” (видео)

08 Ноември 2022
1 7416

Фейгин взе златен медал и го сподели с Георги от “Игри на волята”. Това стана в десетото издание на Международния турнир по фигурно пързаляне “Денкова-Стависки”.

19-годишната ни фигуристка поведе след кратка програма, като получи за изпълнението си оценка от 58,28 т. За волната програма заслужи втора по сила оценка от 99,48 т. С общ резултат 157,76 точки тя триумфира на върха в турнира, провел се в Зимния дворец на спорта в София.

Фейгин взе златен медал и го сподели с Георги от &#8220;Игри на волята&#8221; (видео)

Родената в Израел състезателка участва в екстремното риалити “Игри на волята”. Тя попадна в един отбор с плувеца Георги, с който двамата дават еднозначни сигнали, че са двойка в живота. След отличното си представяне на тазгодишното издание на турнира тя е споделила наградата именно с него.

Мийм на деня: Как се чувстваме в понеделник? (видео)

Втора в състезанието е Миа Каролин Гомес от Норвегия със 156,51 т. А трета остана италианката Елена Агостинели със 150,20 т. Другата българка в надпреварата Кристина Григорова завърши четвърта, въпреки че беше втора след кратката програма.

Фейгин поведе по точки в международен турнир по фигурно пързаляне (видео)

В турнира се състезаваха 270 участници в различните дисциплини.

Припомняме, че в края на октомври Фейгин спечели Държавния турнир по фигурно пързаляне от престижното състезание за купа “Виктория”.

Познатата ни от “Игри на волята” Александра Фейгин спечели и кратката, и волната програма при жените на държавния турнир по фигурно пързаляне Купа приз “Виктория”.

Най-добрата българска състезателка от клуб “Танци на лед Денкова-Стависки” получи за новата си композиция 60.24 точки, от които 32.63 за технически елементи и 27.61 за компоненти на програмата.

Фейгин взе златен медал и го сподели с Георги от “Игри на волята”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции