<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=130539" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ФБР осуети пл...

Финансовата пирамида надживя Специализираната прокуратура (РЕПОРТАЖ)

26 Май 2022
0 18421

Финансовата пирамида надживя Специализираната прокуратура. До този извод стигнаха репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт, които през последните месеци ви представят схемата, ощетила хора с милиони.

Закриването на специализираното правосъдие

Откакто се заговори за закриване на специализираното правосъдие, от Специализираната прокуратура непрекъснато напомнят колко работа са свършили по различни казуси. Уви, финансовата пирамида с много лица, която ви показваме от 2013-та година насам, явно не е сред тях. Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт посетиха брифинг на Специализираната прокуратура, за да попитат Валентина Маджарова какво се случва с казуса. Уви, отговор не получихме. Само поредно обещание, че някой ден ще ни отговорят.

ТОП абитуриенти, Борисов срещу Василев и финансова пирамида в новия епизод (ЦЯЛ ЕПИЗОД)
Arch Capital

Преди време ви показахме ново име на фирма, свързана с пирамидата – “Арч Кепитъл”. След излъчването на репортажа ни, с Виктория Симеонова се свърза мъж, представящ се като управител на фирмата. Той твърди, че фирмата му няма общо с тази на подсъдимите Йордан Моллов и Кирил Джабаров. Но на място в офиса, чиито адрес лично сподели, открихме вече известния ни Евгени Илиев. Уж финансов брокер, представящ се с различни имена и роли – веднъж потърпевш, друг път – детектив, разследващ злоупотреби, а сега отново финансов посредник.

Разкрихме нова фирма от финансовата пирамида, ощетила хора с милиони (РЕПОРТАЖ)

Century Break

В това време стана ясно, че пирамидата има ново лице – Century Break. С това име пострадали от схемата получават нови предложения за инвестиции и “търгУвия” с криптовалути. Справка в Търговския регистър показва ясна връзка на новото име в схемата с предишното – “Арч Кепитъл”, където заснехме със скрита камера как се предлагат финансови услуги. И двете фирми нямат лиценз от КФН и БНБ за упражняване на такава дейност.

Финансовата пирамида надживя Специализираната прокуратура (РЕПОРТАЖ)

Ние продължаваме да се надяваме най-после дейността на пирамидата да бъде спряна, а стоящите зад нея да получат справедливи наказания. А вие продължавайте да ни сигнализирате за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Гледайте това и още много в новия епизод на “Господари на Уеба”, който е вече тук!

Финансовата пирамида надживя Специализираната прокуратура

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции