<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104668" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Снимачният е...

Главната оръжейничка на Болдуин за предишната си продукция: “Не се чувствах сигурна, че съм готова” (аудио)

23 Октомври 2021
1 66348

Главната оръжейничка на Болдуин за предишната си продукция: “Не се чувствах сигурна, че съм готова”, предаде DailyMail.

24-годишната главна оръжейничка в продукцията на Алек Болдуин е споделила: “Не се чувствах сигурна, че съм готова.” Тя е казала това връзка с предишно нейно назначение и преди старта на снимките на Rust. Холивудската звезда е главен актьор и продуцент на филма.

“Почти бях отказала назначението, защото не се чувствах сигурна, че съм готова. Но след като приех, всичко потръгна много гладко”, сподели Хана Гутиерес-Рийд в интервю миналия месец. Тя каза това по повод включването ѝ като главен оръжейник в предишна продукция, озаглавена The Old Way.

Главната оръжейничка на Болдуин за предишната си продукция: "Не се чувствах сигурна, че съм готова"

В същото интервю тя каза, че зареждането на заготовки в реквизитен пистолет ѝ е било “най-страшното нещо”. Тя е потърсила помощ от баща си – Тел Рийд – легендарен специалист по оръжията в Холивуд.

Пистолетът с бойни патрони

Поводът да пишем сега за Хана е, че в публикации по случая с фаталната стрелба на Болдуин, при която загина операторът на филма Rust Халина Хъчинс, се споменаха нейното и на първия асистент-режисьор име, които са дали реквизитния пистолет.

Дейв Холс

В полицейска заповед от петък се казва, че Гутиерес-Рийд е поставила три реквизитни оръжия в количка близо до снимачната площадка. А асистентът Дейв Холс е грабнал един пистолет и го е внесъл на терена за актьора, без да знае, че зареден с бойни патрони.

Експерт в Холивуд предположи как е станал трагичният инцидент с оператора, застрелян от Алек Болдуин (видео)

“Cold gun!”

“Студен пистолет!”, извикал Холс преди да даде в ръката на Болдуин оръжието, с което бил произведен фаталният изстрел. Командата “Cold gun” обозначава, че оръжието е проверено и безопасно за употреба.

Секунди по-късно при снимките на сцена в интериора на църквата, Болдуин по всяка вероятност е насочил пистолета срещу камерата и е натиснал спусъка. Изстрелът рани смъртоносно Халина Хъчинс и по-леко режисьорът на продукцията Джоел Соуса, който в трагичния момент е стоял зад нея.

Публикуваха аудиозапис от спешното обаждане след фаталната стрелба на Алек Болдуин (аудио)

Хъчинс почина от раните си в университетската болница на Ню Мексико, а Соуса бе изписан на следващия ден.

Матю и Халина Хъчинс

По думите на съпруга ѝ Матю Хъчинс Алек Болдуин се е свързал със него и е бил “напълно подкрепящ”. Той от своя страна публикува в Twitter:

Публикуваха аудиозапис от спешното обаждане след фаталната стрелба на Алек Болдуин (аудио)

“Нямам думи да изразя шока и тъгата си от случилия се трагичен инцидент, отнел живота на Халина Хъчинс – съпруга, майка и високоуважаван наш колега. Ще съдействам напълно на полицейскорто разследване за установяване на причините за инцидента и оставам във връзка със съпруга ѝ, за да окажа пълно съдействие на него и на семейството.”

Главната оръжейничка на Болдуин за предишната си продукция: “Не се чувствах сигурна, че съм готова”

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции