<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=132792" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Асен Василев:...

Христо Иванов: Краят на коалицията не слага край на агонията (видео)

08 Юни 2022
0 546

“Край на коалицията всеки сигурно е искал да сложи, но това не слага край на агонията, защото това, което липсваше в изказването на г-н Трифонов е какво следва оттук нататък за страната, не за нас, които сме участници в тази постоянна драма”, каза съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов.

Извънредно от Слави Трифонов: Слагам край на тази коалиция и на тази агония (видео)

“Какво следва за страната оттук нататък, къде я тласкаме – към избори, към хаос, към управление с плаващи мнозинства. Мисля, че човек, ако сериозно се отнася към това да представляваме хората, които ни управляват, сме длъжни първо да си отговорим на този въпрос. И като видим, че следва само още повече агония, трябва да седнем да проведем сериозен разговор, да, може би трябва да се преосмисли начина, по който коалицията работи, но ние нямаме право да тласкаме страната към още повече хаос“, заяви още той.

Христо Иванов: Краят на коалицията не слага край на агонията (видео)

По-рано днес лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че изтегля мимнистрите си от коалицията. Той изтъкна като аргумент политиката на премиера Кирил Петков по отношение на Северна Македония и, по думите му, “факта, че в държавата няма пари”.

На живо: “Продължаваме промяната” отговаря на Слави Трифонов (видео)

В последвал брифинг на “Продължаваме промяната” премиерът разкри, че министърът на регионалното развитие Караджов е поискал увеличаване на бюджета на ведомството с над 3,6 милиарда лева за целите на фирмите, строили незаконно АМ “Хемус”.

Христо Иванов: Краят на коалицията не слага край на агонията

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции