<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111099" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: САЩ обяви дип...

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище (снимки)

07 Декември 2021
0 12412

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище, пише LADbible.

Това стана ясно, след като се разбра, че вторият най-богат човек на планетата е продал имота си в Силиконовата долина в Калифорния за 30 милиона долара (26 650 000 евро). При продажбата той дори намалил исканата сума със 7,5 милиона долара.

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище
Снимка: Realtor

Илон Мъск продава всички свои къщи и вещи, ще живее под наем (видео и снимки)

Имението, разположено върху 47 акра площ южно от Сан Франциско, бе последната жилищна недвижима собственост на Мъск. В него се помещават седем спални, също толкова на брой бани, бална зала, стая за слушане на музика и салон за коктейли.

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище (снимки)
Снимка: Zillow.com

Илон Мъск продава всичките си имоти и се нанася в сглобяема барака за $50 000 (снимки и видео)

Състоянието на 50-годишният основател на Tesla и SpaceX към момента се оценява на 151 милиарда долара, а самият той живее в бунгало за 50 000, което e наел от SpaceX в близост до космическия център в Бока Чика, Тексас. “Кабинката”, дело на иновативната компания Boxabl е с площ от само 37 кв. м.

“Все пак е доста яко”, написа по това време Мъск в любимия си Twitter.

Въпросните кабини с размер 20×20 м могат да бъдат закупени на уебсайта на компанията за 49 500 долара (41 400 евро) или едва 250 долара (309 евро) на месец и евентуално са вариант за решаване на жилищната криза в страната. Домовете могат да бъдат построени за по-малко от ден.

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище

Милиардерът изобретател Мъск не веднъж е споменавал, че възнамерява да разпродаде почти всичкото си физическо имущество. По думите му, собствеността “притиска човека надолу”.

Граймс написа песен, посветена на… Илон Мъск? (видео)

Може би подобно е отношението му и към спътниците в живота, съдейки по няколкото развода и скорошната раздяла с певицата Граймс (Клер Буше), с която изкара едва три години.

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище (снимки)
Стопкадър: Boxabl

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище

Източник: LADbible

Кадри: YouTube/Boxabl

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции