<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153671" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рекорд на Мба...

Имала ли е здравословен проблем кралица Елизабет Втора?

05 Декември 2022
0 366

Имала ли е здравословен проблем кралица Елизабет Втора? Отговор на този въпрос дава нова книга, която ще излезе след по-малко от седмица. Това съобщава lifestyle.

Писмо-бомба и до премиера на Испания

Имала ли е здравословен проблем кралица Елизабет Втора?

Заглавието на изданието е: “Elizabeth: An Intimate Portrait”. изглежда не по-малко любопитна.

В книгата е на Гилс Брандрет. Той е писател, водещ и самотитуловал се приятел на кралското семейство. Гилс разкрива някои лични детайли за живота на покойната кралица.

За Хари и Меган

Елизабет Втора е била щастлива да посрещне Меган Маркъл в семейството. Но е споделила пред приятел, че внукът й май е “малко прекалено влюбен” в нея. Също така е заявила на Меган: “Можеш да продължиш да си актриса, ако желаеш – все пак това е професията ти”.

За скандала с принц Андрю и Джефри Епстейн

Средният син на кралицата се смята за “любимото й дете” и е поддържал близки отношения с нея. Разказал й е в детайли и за срещите си с Епстейн и последвалия секс скандал, в който е замесено името на Андрю. След като е изслушала целия разказ, кралица Елизабет е отговорила с една дума: “Интересно”.

За скръбта след смъртта на принц Филип

За да се разсейва след смъртта на съпруга си, Елизабет Втора е прекарвала част от свободното си време в гледането на полицейския сериал Line of Duty. Според нея обаче в него прекалено много “мънкат” и е била принудена да ползва услугите на иконома си сър Тони Джонстън-Бърт, който да й разяснява кой какво казва.

Чувството й за хумор

Кралицата е пеела с пълно гърло “When I”m Cleaning Windows” на Джордж Формби. Като е имитирала ланкаширски акцент. Същото така истински се е насладила на “сцената” си с Джеймс Бонд за откриващата церемония на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Според Брандрет обаче Елизабет е започнала да си позволява подобни “забави” след смъртта на майка си. Защото е смятала, че тя не би ги одобрила.

Здравето й

Авторът на новата книга твърди, че е чул, че кралица Елизабет Втора е била болна от миелом – форма на рак на костния мозък. Това е и обяснението на Брандрет за проблемите с подвижността, умората и загубата на тегло в последните месеци от живота й. Тези твърдения обаче не са официално потвърдени.

Имала ли е здравословен проблем кралица Елизабет Втора?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции